RUS TVRDI DA SE UZ OVU HRANU POSLE 18H TELO PRETVARA U MAŠINU ZA SAGOREVANJE MASTI: Rezultat već posle 3 dana
Aleksej Kovalkov, Foto: Printscreen/youtube/Какой мотив?

pažnja

RUS TVRDI DA SE UZ OVU HRANU POSLE 18H TELO PRETVARA U MAŠINU ZA SAGOREVANJE MASTI: Rezultat već posle 3 dana

Ovaj nutricionista ističe da čovek svakako treba da jede posle 18 časova, ali da treba da vodi računa koje namirnice su mu u večernjim satima na tanjiru.

Objavljeno:

Prvi potez većine ljudi koji žele da smršaju jeste izbacivanje večere ili suzdržavanje od hrane posle 18 časova. Međutim, da li je ovo zaista put do vitkije linije? Dok će se neki stručnjaci možda složiti sa idejom o tome da je bolje ne večerati, ruski stručnjak Aleksej Kovalkov ima sasvim suprotnu teoriju.

Kovalkov je nutricionista, doktor medicinskih nauka Ruske akademije prirodnih nauka, čovek koji je osmislio niz efikasnih metoda za mršavljenje i autor bestselera i gubitku kilograma. Magazin "Forbes" ga je uvrstio i u tri najtraženija moskovska nutricionista, a njegovi saveti i preporuke veoma su popularne širom bivših sovjetskih republika.

Ovaj nutricionista ističe da čovek svakako treba da jede posle 18 časova, ali da treba da vodi računa koje namirnice su mu u večernjim satima na tanjiru. Naime, Kovalkov ističe da ljudsko telo noću proizvodi somatotropni hormon koji pretvara telo u "mašinu" za sagorevanje masti. Međutim, trik je tome da se potpuno neutrališe na prazan stomak ili kada se insulin oslobodi.

Upravo zato je neophodno uneti hranu u organizam, no ona mora da bude pažljivo odabrana. To ne smeju da budu ugljeni hidrati kako ne bi došlo do porasta insulina, a poželjne namirnice su - meso, riba, jaja ili povrće siromašno ugljenim hidratima.

Ako ovu metodu primenite uz korekciju ishrane i pre 18 časova, već posle tri dana primetićete da su vam pantalone veće, tvrdi Kovalkov.

03:54

PORTAL KURIR ZDRAVLJE PRUŽA MNOŠTVO DRAGOCENIH INFORMACIJA! Urednica: Svaki dan najnovije vesti uz konsultacije sa stručnjacima

(Espreso/Blic žena/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.